the groom logo

Pension

In ons pension krijgt jouw paard vezelrijke voeding, vertoeft het in een schone omgeving en kan het op onze weide rondlopen.

Je paard geniet van alle comfort

Hét paardenverblijf bij uitstek

Op zoek naar een ruime en rustige plaats om je paard op korte of lange termijn te stallen? Dan is een bezoek aan ons paardenpension absoluut de moeite waard. Wij bieden je paard alle nodige comfort en verzorgen het met veel liefde.

Als pensionklant kan je op het moment dat jou het beste uitkomt steeds zelf je paard komen verzorgen en rijden. Hieronder geven wij je een woordje uitleg over onze infrastructuur en werkwijze:

Onze stallen laten veel daglicht binnen en beschikken over een bedding uit kwalitatief stro. Van dat stro kan je paard een hapje eten – ideaal als vezelrijke aanvulling op zijn dagelijkse voedingspatroon. Als je paard geen stro mag eten, voorzien we een alternatieve en stofarme bedding.

Aan bewegingsruimte is er bij The Groom geen gebrek. Naast standaardboxen hebben we boxen voor merries en veulens. De meeste van onze verblijven zijn uitgerust met een buitenluik, waardoor je paard eenvoudig naar buiten kan kijken en zich geen seconde zal vervelen.

Tot slot hanteren we een uniek uitmestsysteem waarmee we de stallen dagelijks schoonmaken. Zo kan je paard altijd in een schone en droge ruimte vertoeven. We vullen ook het stro regelmatig bij.

Je kan je paard bij ons niet alleen stallen, maar evengoed trainen op onze buitenpiste (eb- en vloedpiste) van 40 m x 57 m. Dankzij de aanwezige verlichting kan je ook ’s avonds met je paard rijden. Om je paard in beweging te houden, kan je van onze longeercirkel gebruikmaken.

Verder is de stalling voorzien van een dubbele wasplaats (inclusief warm water) en kastjes om je spullen in op te bergen. Een extra voordeel is dat onze stallen onder camerabewaking staan en je dus je paard met een gerust hart bij ons kan achterlaten.

Als afsluiter integreerden we in onze stalling een solarium met infraroodlampen, waar je paard kan verblijven om zijn spieren en bloedsomloop te stimuleren.

Afmetingen buitenpiste: 40 m x 57 m, diameter longeercirkel: 16 m

Elk paard is uniek en verdient daarom aangepaste voeding. Sportpaarden hebben namelijk totaal ander voedsel nodig dan merries op het einde van hun dracht. We starten met een basis van ruwvoer die we met krachtvoer aanvullen.

Een voedzame basis is immers essentieel om je paard fit en gezond te houden. In samenspraak met jou stellen we een gepersonaliseerd voedingsplan op en bekijken we of we al dan niet supplementen en/of medicijnen moeten toevoegen.

Midden in het krekengebied van het Meetjesland liggen de weides van The Groom. De grote waterplassen oftewel kreken en weidse vergezichten maken van het Meetjesland dé uitvalsbasis voor wandelaars, fietsers en ruiters. Onze weides in het bijzonder zijn uitgerust met drinkpompen. Je kan er je paard ’s zomers en ’s winters op laten grazen.

pension paard

Je paard in ons pension stallen?

Maak vandaag nog je afspraak!